Vizitarea website-ului  www.romanțalavandei.ro  şi cumpărarea produselor necesită acceptarea următorilor termeni şi condiţii:
Plata comenzilor se poate face fie prin ramburs (la primirea coletului. Livrarea se face prin curier, în termen de minimum 1 zi şi maximum 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a înregistra şi stoca date despre utilizatorii acestui site.
Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile necesare procesării comenzii şi pentru realizarea de statistici şi studii de piaţă.
Refuzul oferii acestor date implică imposibilitatea efectuarii comenzii pe care doriţi să o plasaţi.
Informatiile colectate nu vor fi divulgate catre terte parti, cu exceptia firmelor de curierat si doar cu scopul indeplinirii comenzii. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat conform legilor in vigoare.
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora. In acest scop puteti trimite o cerere scrisa pe e-mail sau la adresa din sectiunea „Contact”.
Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport.

Conform OUG 34/2014, Art. 16 ”Exceptări de la dreptul de retragere” punctul c) ”furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar”, pentru prezentul produs nu se pot accepta retururi.

TRANSPORT SI LIVRARE

Produsele comandate se livreaza in toata tara exclusiv prin curier. Durata de livrare este de minimum 24 de ore de la procesarea comenzii si maximum 3 zile. Mentionam ca se fac livrari doar in zilele lucratoare, iar comenzile se preiau pana in ora 15:00.

Plata transportului prin DPD este de 20 lei. În Municipiul Călărași, transportul este GRATUIT.

Comenzile cu valoarea mai mare de 200 RON beneficiază de transport gratuit.